Privacy

Deze website is bedoeld om informatie te verstrekken over onze activiteiten van onze multidisciplinaire praktijk. De website verzamelt geen persoonlijke gegevens van de bezoekers, zoals naam, e-mailadres, telefoonnummer of locatie. De website maakt ook geen gebruik van cookies of andere trackingtechnologieën om het gedrag of de voorkeuren van de bezoekers te volgen.

De website respecteert de privacy van de bezoekers en streeft ernaar om een veilige en betrouwbare online omgeving te bieden. De website kan echter links bevatten naar andere websites die een ander privacybeleid hebben. De website is niet verantwoordelijk voor de inhoud of de privacypraktijken van deze externe websites. De bezoekers worden aangeraden om het privacybeleid van elke website die zij bezoeken te lezen en te begrijpen.

De website behoudt zich het recht voor om dit privacybeleid te wijzigen of bij te werken zonder voorafgaande kennisgeving. De bezoekers worden geadviseerd om regelmatig deze pagina te raadplegen om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen. Door gebruik te maken van deze website stemmen de bezoekers in met dit privacybeleid en eventuele wijzigingen daarin.